WHAT HAPPENED TO THE REASON FOR SCREAMING BOOKS


Forlaget Screaming Books startede i 2016 og satser på tekster, der kan og vil noget andet og mere end de fleste andre. Sproglig opfindsomhed, ekvilibrisme og sikkerhed, fængslende historier, overraskende perspektiver og fascinerende personer.


Indtil nu er det blevet til 6 udgivelser, som alle er blevet taget rigtig god imod - de 3 novellesamlinger fra Rasmus Hastrup - "LIV" (2016), "De Ting Der Sker" (2018) og "VÆK" (2020) samt den gruopvækkende antologi "Eksil - Nye arabiske stemmer" (2019) med vidnesbyrd fra 20 forskellige arabiske mennesker, der sætter ord på livet i eksil. 
I 2021 udsendte vi den danske oversættelse af Daisy Johnsons anmelderroste roman "Søstre" og kick-startede vores faglitterære underforlag Jayananda108 med genudgivelsen af kult-klassikeren "Forbudt Arkæologi" af Michael Cremo og Richard Thompson.

2022 kommer til at byde på en debutant, som vi glæder os meget til at præsentere - den pensionerede professor i assyriologi Mogens Trolle Larsen - og derudover udsender vi den længeventede oversættelse af Daisy Johnsons "Everything Under" samt Ewan Morrisons roman "Sådan Overlever Man Alt".
År 2022 vil ligeledes byde på den 4. udgivelse fra Rasmus Hastrup samt den 2. udgivelse på Jayananda108 - nemlig New York Times best-selleren af Radhanath Swami "Rejsen Hjem.

Screaming Books er en del af SCREAMING FOUNDATION hvis formål er at fundraise til forskellige kulturelle, humanistiske og selvfølgelig litterære formål. Tidligere har Screaming Records (vores vinyludgivende arm) rejst penge til Landsforeningen Autisme.